Wie is Base Bunder?

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

Hoi!

Welkom op mijn website! Ik ben Base Bunder, een gedreven professional met een passie voor onderwijsvernieuwing en projectmanagement. Met mijn achtergrond in Communicatie, Multimedia & Design, met een focus op projectmanagement, design en ondernemen, heb ik Base Academy opgericht.

Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met verschillende onderwijsinstellingen om onderwijstools en workshops te ontwikkelen die gericht zijn op projectmatig werken, Design Based Education en Design Thinking. Mijn ervaring als projectmanager en mijn passie voor onderwijsvernieuwing stellen mij in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan het onderwijslandschap als geheel.

Als creatieve probleemoplosser, teamspeler en met uitstekende communicatieve vaardigheden, ben ik in staat om innovatieve oplossingen te creëren die aansluiten bij de behoeften van het onderwijs.

Op de startpagina van mijn website kun je een kijkje nemen in mijn portfolio. Hier vind je mijn meest recente opdrachten. Momenteel werk ik aan een spannend project waarbij ik een cursus over Design Thinking ontwikkel, in opdracht van CSG Comenius Mariëmburg. Daarnaast heb ik onlangs een opdracht afgerond om 3D-printen te integreren in de opleiding CMD.

Wil je meer weten over mijn werk en projecten? Bekijk dan de rest van mijn website voor extra informatie. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te blijven leveren aan het vernieuwen van het onderwijs. Bedankt voor je bezoek!

author
signature

Base Bunder